LÄNGTAR

2012-02-28 / 21:50:31

Sitter och halvkollar lite på sons of anarchy, har redan sett avsnittet men värt att se igen.
Mannen jobbar som vanligt, bara längtar tills han är klar med renoveringen så man kanske kan få se han lite mera.

Har börjat på en ny kurs i skolan också, ungdomskulturer, massmedia och lärande. Verkar väldigt intressant, så detta blir nog några roliga veckor framöver.

Och snart åker Josefine och Sandra till Asien, lagom avundsjuk.....men glad för deras skull!


EVERYTHING IS GOING MY WAY

2012-02-25 / 10:13:23
Helgen började bra! Christian och jag var hemma hos mamma och pappa och åt middag. Det var riktigt trevligt. Efter det gick vi hem och kollade på ett avsnitt av big brother, svårt att sluta kolla på det haha.
Om en stund ska jag möta upp Jennie och fika, sen ikväll blir det firande av Emelie och Frida. Mycket kul faktiskt! Längesen man var ute med dom tjejerna!! Och imorgon blir det workshop i form av dans. Dancehall & magdans, får väl se hur det ska gå. Men jag älskar ju att dansa så det ska förhoppningsvis gå bra!
Nu blir det lite frukost i min tomma mage.

I LOVE IT

2012-02-23 / 14:05:45

Våren är på besök idag, därmed solbrillorna och skinnjackan på! Jag gillar det


YOU MAKE ME HAPPY

2012-02-12 / 21:14:12

Helgen har verkligen varit till sin belåtenhet. I fredags var jag hemma hos Christian, en av hans vänner var också där så vi bara slappade och kollade på film. Minns inte riktigt vad filmen heter, (the killers?) men bra var den iallafall! Igår så var det kalas för Christians pappa, mycket trevligt var det. Supertrevlig familj!

Idag har jag bara jobbat några timmar och försökt plugga lite. Just nu halvkollar jag lite på Wallander. Blir nog sängen ganska tidigt så man orkar plugga dagen lång imorgon.

Godnatt!


BAD FEELING

2012-02-07 / 21:47:46

Har en konstig känsla i magen, vet inte varför.
Lite småstressad över skolan annars har jag inget att vara orolig för.. men jag hatar verkligen känslan av en oro, speciellt när man inte vet vad det bero på. Kan ju hoppas den försvinner snart iallafall.

Imorgon blir nog en intressant dag. Ska ha möta med en drogsamordnare i Sölvesborg. Vi skriver en samhällsanalys i skolan, och vår grupp har valt att inrikta oss på droger. Kan nog bli väldigt intressant att lyssna på vad han har att säga. Så får väl bli sängen snart, så man är pigg och alert imorgon.


RSS 2.0